Získejte 5 % slevu
pro registrované zákazníky
question
Sleva pro členy Herold klubu
| EUR
phone+420 313 512 633 nebo nám napište (Po-Pá: 07-15h)
Získejte 5 % slevu pro registrované zákazníky question
Sleva pro členy Herold klubu

První pokusy

Před třemi lety jsem se poprvé pustil do nakládání masa na uzení. Výsledek byl, bohužel, katastrofální, maso bylo slané a spálené. Místo toho, abych to vzdal, jsem se rozhodl experimentovat. Zkoušel jsem udit klobásy, špekáčky, salámy a sýr. I když jsem stále na začátku, grilovací klobásy, vinné klobásy a špekáčky už chutnají všem. Uzené maso stále dolaďuji.

S pozdravem Michal Bílý

Klobouk dolů, Michale, skvělá práce. S vaší pílí a zájmem uzení masa brzy doladíte. Děkujeme za foto a těšíme se na další příspěvky.

S pozdravem,

Herold řeznické potřeby s.r.o.

Zpět na výpis
arrow-up
Čekejte prosím...