Největší e-shop s potřebami pro řezníky a kuchaře v ČR a SK
-
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right -
Herold pro Vás
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
- Dárkové poukazy
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
První pokusy
Před třemi lety jsem se poprvé pustil do nakládání masa na uzení. Výsledek byl, bohužel, katastrofální, maso bylo slané a spálené. Místo toho, abych to vzdal, jsem se rozhodl experimentovat. Zkoušel jsem udit klobásy, špekáčky, salámy a sýr. I když jsem stále na začátku, grilovací klobásy, vinné klobásy a špekáčky už chutnají všem. Uzené maso stále dolaďuji.
S pozdravem Michal Bílý
Klobouk dolů, Michale, skvělá práce. S vaší pílí a zájmem uzení masa brzy doladíte. Děkujeme za foto a těšíme se na další příspěvky.
S pozdravem,
Herold řeznické potřeby s.r.o.